Ekipa filma Smrdljiva bajka povodom 50.000 gledalaca posetila korisnike Prihvatlišta

Ekipa filma Smrdljiva bajka povodom  50.000 gledalaca posetila korisnike Prihvatlišta

Ekipa filma Smrdljiva bajka povodom  50.000 gledalaca posetila korisnike Prihvatlišta.

Ekipa filma “Smrdljiva bajka”, u subotu je korisnicima “Prihvatilišta za odrasla i stara lica” u Komudraškoj  priredila veče za pamćenje. Za njih je priređena projekcija filma, nakon čega su im uručeni pokloni, a usledila je i večera.

Projekciji filma, koja je u improvizovanoj sali organizovna zahvaljujući bioskopu Roda Cineplex,  prisustvovalo je više od sto korisnika prihvatilišta.

Film posvećen njima, kako je u kratkom obraćanju istakao scenarista i reditelj Miroslav Momčilović, doživeli su emotivno, do suza. Raspoloženje im je popravio poklon ekipe na kraju filma. Glumci Miloš Samolov, Aleksandar Đurica, Jovo Maksić, nagrađeni su aplauzom, a najviše  Žarko Laušević, koga  su pozdravili sa “legendo”.

Da događaj bude potpun i nezaboran za korisnike prihvatilišta pobrinio se ketring restorana „Baštino“, koji im je pripremio večeru, kompanija „Vox Elektronics“ poklonika je Prihvatilištu televizor, a Žarko Laušević je poklonio svoje knjige, koje je im je uz razgovor i potpisivao.

Jake utiske sa ovog događaja nosi i autorska ekipa, koja je u duhu priče iz filma o dvoje beskućnika, Momi i Emi, obeležila bioskopski rezultat 50.000 gledalaca sa korisnicima i  zaposlenima u ovoj ustanovi.