ODRŽANE SVEČANE PREMIJERE HIT KOMEDIJE „GORČILO – JESI LI TO DOŠAO DA ME VIDIŠ!“, U HRVATSKOJ I SLOVENIJI

ODRŽANE SVEČANE PREMIJERE HIT KOMEDIJE „GORČILO – JESI LI TO DOŠAO DA ME VIDIŠ!“, U HRVATSKOJ I SLOVENIJI

Cineplexx Centar Kaptol  je u sredu, 15. aprila 2015. godine, bio središte

filmskog sveta iz regiona!

 U Zagrebu, u prepunoj dvorani bioskopa Cineplexx Centar Kaptol, u sredu, 15. aprila 2015. godine, održana je svečana premijera hit komedije GORČILO – JESI LI TO DOŠAO DA ME VIDIŠ, koju je u bioskopima u regionu do danas pogledalo više od 250 hiljada gledalaca. Hrvatska publika ovu urnebesnu crnogorsku komediju može u svojim domaćim bioskopima  pogledati već od četvrtka, 16.04.2015.!

Za zagrebačku premijeru filma reditelja Milana Karadžića tražila se pozivnica više. Tome svedoči prepuna bioskopska dvorana, ali i brojne zvanice koji su među prvima u Hrvatskoj odlučile pogledati ovu hvaljenu crnogorsku komediju. Spomenimo samo neke: Goran Bogdan, Iva Mihalić, Slaven Knezović, Željko Pervan, Jelena Perčin, Suzy Josipović i brojni drugi. Naravno, premijeru je posebno začinila i ekipa filma „Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš“ koju su predvodili producent Dragan Đurković, reditelj Milan Karadžić, te glumci Andrija Milošević, Boro Stjepanović i Milutin Mima Karadžić, koji je i igrao glavnog junaka.

Gromoglasan aplauz koji je na kraju dobila ekipa filma, kao i sam film dovoljno govore o tome da ga je premijerna zagrebačka publika odlično prihvatila. Komediju „Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš“ od četvrtka, 16.04.2015., možete pogledati u Cineplexxu i odabranim bioskopima u Hrvatskoj!

 

Svečana premijera filma „Gorčilo- jesi li to došao da me vidiš“ održana i u Ljubljani, u Sloveniji, u utorak, 14. aprila 2015., u prepunoj sali bioskopa Kolosej

Samo dan pre zagrebačke premijere održana je premijera u Ljubljani, u Sloveniji, pred prepunom salom u bioskopu Kolosej. Slovenačka publika je takođe sa oduševljenjem pozdravila regionalni hit i velikim aplauzom nagradila autore. Publika je s radošću i nezapamćenim aplauzom pozdravila reditelja Milana Karadžića, producenta Dragana Đurkovića, glumca Boru Stjepanovića, kao i glavnog junaka  Milutina Mimu  Karadžića. Film je na repertoaru u odabranim bioskopima u Sloveniji od srede, 15.04.2015.!